Speursgewijs

U en uw hond speurend wijzer

Welkom bij Speursgewijs!

Tegenwoordig is onze huishond een aanvulling voor ons gezin, een speelmaatje of zelfs een familielid. Vroeger werden honden gehouden met een bepaalde taak, gebaseerd op hun natuurlijke gedrag zoals jacht, verdediging, ect. Deze taken zijn echter niet meer van deze tijd en daardoor hebben honden steeds minder een uitdaging in het dagelijks leven zowel lichamelijk al geestelijk.

Dit kan ongewenst gedrag veroorzaken, zoals overmatig blaffen, vernielen van eigendommen of zelfs in het ergste geval zelfverminking.

Speuren en/of zoeken helpt om uw hond geestelijke voldoening te geven. Het vraagt immers veel concentratie en het natuurlijke gedrag wordt gestimuleerd. U bouwt samen met uw hond een echte vertrouwensband op. 

De kwaliteit van Speursgewijs is dat zij ruime ervaring heeft in het veld tot aan werkende honden, sinds 2013 dat Speursgewijs bestaat, heeft zij vele honden in training gehad en zij zijn allemaal tot een mooi resultaat gekomen. Dit wordt extra benadrukt met een certificaat of zelfs met een diploma onder toezicht van mij en regelementen vanuit het werkveld gezien.

Speursgewijs gaat verder, waar lichamelijke uitdaging stopt.

Uw 1e indruk van Speursgewijs: 

2016 https://youtu.be/uJWMeSwqIW4  UTube

https://nl-nl.facebook.com/pages/category/Pet-Service/Speursgewijs-364318857008111/  Facebook