Speursgewijs

U en uw hond speurend wijzer

Wat kunt u bij mij volgen


Proefles

Met een proefles komen 2 verschillende neusdisciplines aan bod. Wij zullen werken aan techniekspeuren, zoeken op de hond z'n favoriete speeltje en het leervermogen bepalen door middel van de clicker.

Wij kijken hoe zelfstandig uw hond werkt, wat het stressniveau is en hoe oplossingsgericht uw hond is. Rust en zelfvertrouwen is belangrijk om samen met uw hond te kunnen werken.

Clickertraining

Ontdek dat clickeren meer is dan alleen kunstjes aanleren!

Met deze cursus zal ik u leren hoe u de clicker kan inzetten om bepaalde gedragingen van uw hond om te buigen naar gedrag wat u voor ogen heeft. U leert in deze 5 lessen van een uur verschillende manieren van aanleren, te timen om zo snel mogelijk resultaat te zien en om uiteindelijk zelf thuis ermee te kunnen werken. 

Detectie

Bij detectie zoekt de hond naar een verborgen aangeleerde geurbron, zoals de honden op Schiphol worden gebruikt om uw bagage af te snuffelen. Maar ook in het veld waar honden veel gebruikt voor worden.

Uw hond leert zelfstandig en dmv teamverband op zoek te gaan naar een samen gekozen geurbron. U leert uw hond te ondersteunen en u leert uw hond te lezen wanneer deze op zoek gaat naar de aangeleerde geurbron.

Ontdek geurdetectie en werk samen met een goede opbouw om van uw hond een echte speurhond te maken!

Workshops

Denk hierbij aan een groep van 4 om te zien hoe elke hond anders werkt, hoe elke opbouw anders is voor elke hond en geleider.

We werken snel en resultaatgericht om van uw hond al het eindresultaat in beeld te brengen. Zo snel leert uw hond! De reacties zijn altijd enthousiast geweest, maar voornamelijk dat ze versteld stonden hoe hun hond dit zo goed deed en hoeveel zijzelf ervan hebben geleerd!
Tarieven

Proefles 

  • Eenmalige les gedurende 45 min € 25,- Individueel

Geurdetectie

  • Pakket van 5 lessen van een 1/2 uur € 150,- incl btw Individueel
  • Pakket van 5 lessen van 1 uur € 250,- incl btw Individueel
  • Pakket van 5 lessen van 1 uur GROEPSLES van 2 , op aanvraag

Clickeren

  • Pakket van 5 lessen van 45 minuten € 199,- incl btw Individueel 
  • Pakket van 5 lessen van 1 uur GROEPSLES van 3, per combinatie op aanvraag