Speursgewijs

U en uw hond speurend wijzer

Wat kunt u bij mij volgen


Proefles

Met een proefles komen 2 verschillende neusdisciplines aan bod. Wij zullen werken aan techniekspeuren, zoeken op de hond z'n favoriete speeltje en het leervermogen bepalen door middel van de clicker.

Wij kijken hoe zelfstandig uw hond werkt, wat het stressniveau is en hoe oplossingsgericht uw hond is. Rust en zelfvertrouwen is belangrijk om samen met uw hond te kunnen werken.

Praktijkspeuren

Het praktijkspeuren heeft als doel een verdacht persoon zo snel mogelijk terug te vinden met verloren voorwerpen, door de hond de geur te laten waarnemen van het te volgen menselijk belucht spoor.

De oorsprong van het Praktijkspeuren ligt bij de Royal Canadian Mounted Police

De hond speurt in een passend tuig en de geleider loopt ruim achter de hond dmv een lange lijn. Leer samen te werken en ontdek hoe uw hond zijn neus gebruikt om de verdacht persoon terug te vinden. Bovendien is het een goede uitlaatklep voor u en uw hond lekker in de buitenlucht.

Detectie

Bij detectie zoekt de hond naar een verborgen aangeleerde geurbron, zoals de honden op Schiphol worden gebruikt om uw bagage af te snuffelen.

Uw hond leert zelfstandig en dmv teamverband op zoek te gaan naar een samen gekozen geurbron. U leert uw hond te ondersteunen en u leert uw hond te lezen wanneer deze op zoek gaat naar de aangeleerde geurbron.

Ontdek geurdetectie en werk samen met een goede opbouw om van uw hond een Schiphol hond te maken!

Clickertraining

Met deze cursus zal ik u leren hoe u de clicker kan inzetten om bepaalde gedragingen van uw hond om te buigen naar gedrag wat u voor ogen heeft. U leert in deze 5 lessen van een uur verschillende manieren van aanleren, te timen om zo snel mogelijk resultaat te zien en om uiteindelijk zelf thuis ermee te kunnen werken. Ontdek dat clickeren meer is dan alleen kunstjes aanleren!


Tarieven

Proefles 

  • Eenmalige les gedurende 45 min € 25,- Individueel

Praktijkspeuren & Geurdetectie

  • Pakket van 5 lessen van een 1/2 uur € 125,- Individueel
  • Pakket van 5 lessen van 1 uur € 199,- Individueel
  • Pakket van 5 lessen van 1 uur GROEPSLES van 3, per combinatie € 100,- 

Clickeren

  • Pakket van 5 lessen van 1 uur GROEPSLES van 3, per combinatie € 90,-